Mașini de umplut cu vacuum RVF Seria 400

Generalităţi:

Modelele RVF 420 și RVF 430 sunt concepute pentru capacități medii de producție. Diferitele configurații ale mașinii, împreună cu dispozitivul de încărcare, disponibil opțional, fac ca mașina să fie perfectă pentru procesatorii cu capacități medii de producție.

Modele RVF 436 și RVF 460 îndeplinesc toate cerințele industriei de prelucrare a cărnii și sunt destinate în special procesatorilor cu capacități mai mari de producție.

Designul compact, cu carcasă netedă și igienică a mașinilor din această serie, precum și sistemul de transport cu rotor pentru porționare precisă, corespund în mod ideal nevoilor utilizatorilor. Toate tipurile de emulsii sunt transportate ușor, în special cele cu bucăți mai mari de carne sau carne crudă. Sistemul de transport cu rotor este disponibil cu 8, 12 sau 14 paleți, alternativ, de asemenea, cu paleți orbi. Un piston simplu de reglare a presiunii asigură cea mai mare precizie a porționării.
Modelele din această serie sunt proiectate să fie potrivite pentru toate aplicațiile, de ex. pentru operarea cu mașini automate de clipsat, cu linii de agățare REX și cu echipamentele atașabile.
Pâlnia standard rabatabilă este disponibilă în varianta cu volum de 100, 160, 250 și 350 litri. Deschiderea clapetei este asistată de amortizoarele de presiune cu gaz și cu senzori de siguranță ce întrerup, la deschidere, funcționarea mașinii. Panoul de comanda, cu ecran tactil de 12 inch, face utilajul ușor de manevrat datorită elementelor sale de control de dimensiuni mari.
„REX servo drive” concept de control inovator. Optional, dispozitivul de răsucire facilitează răsucirea membranelor artificiale și naturale.

Caracteristici care fac Modelele RVF din seria 400 speciale:

  • Sistem de transport cu rotor cu paleți pentru transportul blând al emulsiilor de carne
  • Concept modern de acționare servo pentru o porțiune foarte precisă
  • Varianta „S” cu acționare prin servo-motor
  • Simplu de umplut și de curățat datorită pâlniei rabatabile
  • Ecran tactil de 12″
  • Corpul mașinii solid, fabricat complet din oțel inoxidabil