Atașabile, accesorii

Generalităţi:

Dispozitivele de porționat BA 40 și BA 65

 

Dispozitivele de porționat REX-Forcemeat BA 40 și BA 65 ca atașamente suplimentare pentru linia de formare REX sunt foarte potrivite pentru porționarea produselor fără membrană. Pot fi atașate la ieșirea mașinii de umplere REX fără mari eforturi. Cuțitul pneumatic poziționat la capătul tubului de umplere taie produsele la lungimea dorită.

După conectarea dispozitivului de porționat la ieșirea mașinii de umplut, doar conexiunea electronică trebuie să fie asigurată prin intermediul unor cleme de prindere. Parametrii sunt setați și memorați într-un program din mașina de umplut.
Pot fi atașate țevi de umplere cu diametre diferite. Banda transportoare FB 100 poate fi utilizată pentru a transporta produsul porționat. În combinație cu banda transportoare REX FB 100 este disponibilă o linie complet funcțională.

Prospect Forcemat cutter BA40

 

 

 

Răsucitor membrană 320/400

 

Răsucitorul de membrană REX poate fi utilizat ca atașament la toate mașinile de umplut REX din seria 300, 400, 700 și 900. Nefiind o unitate independentă, acesta este atașat și acționat de modulul standard REX. REX DHG poate depozita cârnații clipsați pe o masă de umplere sau transferați direct la sistemul de calibrare REX RKS 85.
Sistemul rotativ REX DHG procesează cu ușurință toate variantele de membrane – naturale, colagen și artificiale – garantând puncte precise de clipsare și cea mai mare eficiență.
Două variante diferite de sistem DHG sunt disponibile: Tipul 320 și Tipul 400. Singura diferență dintre cele două este lungimea țevilor de umplere. Cea mai bună opțiune poate fi aleasă în funcție de tipul și lungimea membranei (pentru membrana artificială).
REX DHG 400 poate fi extins cu un sistem de alimentare pneumatic și cu sistem de detectare a capătului de membrană pentru a spori productivitatea. De asemenea, poate fi instalată o protecție împotriva stropirii, care crește în mod semnificativ nu numai confortul de operare ci și siguranța, în special la membrana naturală.

Avantaje:
• procesează membrane naturale, colagen și artificiale
• Garantează puncte precise de clipsare
• Poate fi utilizat cu toate mașinile de umplere REX din seria 300, 400, 700 și 900
• Sistem opțional de detectare a capătului de membrană

 

 

Răsucitor rigid pentru membrană DHG 400

 

Răsucitorul rigid pentru membrană tip DHG 400 de la REX este destinat în special membranelor naturale. Poate fi utilizat ca atașament la toate mașinile de umplut REX din seria 200, 300, 400, 700 și 900 dar și la mașina de umplut cu piston Tip RKF 130. Este atașat direct la mașina de umplut fără acționare independentă, ceea ce face ca aceasta să nu aibă nevoie de piese de schimb și lucrări de întreținere.
REX DHG poate depozita cârnații clipsați pe o masă de umplere sau transferați direct la sistemul de calibrare REX RKS 85.
Deși este proiectat pentru membrane naturale, DHG 400 (rigid) poate fi extins în câțiva pași pentru a procesa membrane colagenice și artificiale.
REX DHG 400 (rigid) poate fi extins cu un sistem de alimentare pneumatic și cu sistem de detectare a capătului membrană pentru a spori productivitatea. Opțional poate fi instalată o protecție împotriva stropirii, care crește în mod semnificativ nu numai confortul de operare ci și siguranța, în special la membrana naturală.

Avantaje:
• procesează membrane naturale, colagen și artificiale
• asigură clipsare delicată și puncte precise de clipsare
• Poate fi utilizat cu toate mașinile de umplut REX cu piston și cu vacuum
• Nu există costuri de întreținere
• Sistem opțional de detectare a capătului de membrană

 

 

Derulator membrană DA 2001

 

Soluția simplă pentru derularea membranelor naturale


REX DA 2001 este soluția eficientă din punctul de vedere al costurilor pentru derularea membranelor naturale pe țeava de umplere. Motorul electric pornește de îndată ce fixați derulatorul de membrană pe țeava de umplere. Indiferent dacă doriți să derulați membrane de oaie, de vită sau de porc, ele sunt derulate cu atenție. În plus, suprafata rolei are doua zone de contact pentru a preveni deteriorarea în timpul procesului de rulare. Acest lucru va duce la o creștere notabilă a productivității.

 

 

Formator Burger RBF 125

 

Pentru forma perfectă

Formatorul REX RBF 125 oferă soluția mecanică pentru a forma burgeri rotunzi, ovali sau pătrați pentru procesatorii cu capacități de producție mici și mijlocii. Este ușor de conectat la mașina de umplut REX, controlul acestuia se face din mașina de umplut. Mașina de umplut toarnă porția potrivită în matrița selectată; matița este apoi mutată orizontal prin intermediul cilindrilor pneumatici și evacuată. Nu sunt necesare instrumente speciale pentru schimbarea diferitelor tipuri de matrițe, în funcție de dimensiunile dorite. Aceasta asigură o schimbare rapidă între diferite produse.
Unitatea de formare este montată pe banda transportoare FB 100. După formare, burgerii sunt împinși pe banda transportoare; ei pot fi ridicați ușor cu mâna de pe bandă. Pentru amestecurile foarte lipicioase, dispozitivul de formare poate fi dotat cu un dispozitiv opțional de pulverizare a apei. Dimensiunile burgerului: diametrul de 60-130 mm și înălțimea de 8-25 mm, acestea pot fi ușor selectate prin introducerea unei matrițe diferite.


Avantaje


• Formatorul este ușor de utilizat și reglat
• Design igienic unic pentru curățarea ușoară și rapidă
• Opriri foarte scurte la schimbarea matrițelor
• Acceptă o gamă largă de matrițe cu dimensiuni diferite
• Greutatea și dimensiunea exactă a porției
• Proces de lucru eficient

Prospect Burger Former_RBF 125