Mașini de umplut cu vacuum RVF Seria 300

Generalităţi:

RVF 327 si RVF 330 sunt proiectate pentru producătorii mici și mijlocii ce doresc schimbarea frecventa a tipurilor de produse. Seria 300 se caracterizează prin fiabilitate, igienizare rapidă și ușoară, reziduri minime și costuri reduse de energie.

Sistemul de transport cu rotor, din oțel inoxidabil rezistent la uzură, garantează o durată lungă de viață și o calitate optimă a produsului. Acesta asigură transportul blând al emulsiei de carne și goluri de aer minime în produsul final.

Panoul de control cu ecran tactil de 12″ este foarte simplu de utilizat și conceput pentru a satisface cerințele industriei. Priza de comunicare, care este o caracteristică standard, permite utilizarea mașinilor automate de clipsat și/sau a mașinilor suplimentare. Pâlnia rabatabilă este disponibilă în volume de 100 și 160 de litri. Versiunea „S” a RVF 327 și RVF 330 are un mecanism de rotire servo care susține răsucirea blândă a membranelor naturale.

RVF 327 și RVF 330 pot fi, de asemenea, echipate cu un dispozitiv de răsucire a membranelor, rotativ sau fix. Acest lucru face mai ușoară răsucirea membranelor artificiale sau naturale.