Masini de umplut cu vacuum RVF Seria 700

Generalităţi:

Modelele din seria RVF 700 sunt ideale pentru procesatori cu capacități mari de producție. Carcasa cu design neted și igienic este autoportantă și este realizată în întregime din oțel inoxidabil. Sistemul de umplere cu rotor extra robust asigură cea mai mare acuratețe a porționării cu o durată de viață maximă. Acesta asigură transportul blând al emulsiilor și goluri minime de aer în produsul final.
Sistemul de umplere cu rotor este disponibil cu 8, 12 sau 14 paleți, alternativ, de asemenea, cu paleți orbi. Un piston simplu de reglare a presiunii asigură cea mai mare precizie a porționării.
Dispozitivul încărcător este optional, disponibil pentru cimber standard de 200 litri sau 300 de litri. Două dimensiuni diferite ale pâlniei pot fi selectate în funcție de necesitățile operației. Sunt disponibile pâlnii cu volum de 250 și 350 litri.
Panoul de comandă cu ecran tactil face utilajul ușor de operat și poate fi folosit pentru a acționa diverse accesorii si mașini de clipsat. Toate modelele din seria RVF 700 pot fi echipate cu un dispozitiv de răsucire a membranei, rotativ sau fix, pentru a face răsucirea ușoară a membranelor artificiale sau naturale dar și cu mașinile de tocat în linie MC-3, oferind astfel utilizatorilor o gamă largă de aplicații posibile.

RVF 736 și RVF 761 sunt special concepute pentru prelucrarea emulsiilor de carne foarte reci sau foarte dure și garantează obținerea rezultatelor de înaltă calitate. Datorită construcției foarte puternice a servomotorului, modelele RVF 736 și RVF 761 pot atinge presiuni de umplere de pana la 70 bar, ceea ce este foarte util în combinație cu tehnologia de tocare în linie REX MC-3.

Tehnologia cu servomotor, utilizată de REX de peste 25 de ani, a fost consolidată în special pentru modelele RVF 736 și RVF 761 pentru a obține o presiune maxima de umplere.