Masini de umplut cu vacuum RVF Seria 900

Generalităţi:

Modelele din seria 900, RVF 911 și RVF 913, sunt destinate utilizării industriale în întreprinderile de prelucrare a cărnii, precum și unități de prelucrare mai mari, uneori foarte specializate. Principala caracteristică a acestor modele este capacitatea de umplere foarte mare.
O creștere suplimentară a capacității pompelor reprezintă soluția optimă pentru aplicațiile individuale, dar și pentru integrarea în linie cu diferite mașini de clipsat sau alte echipamente atașabile. Carcasa cu design neted și igienic este autoportantă și este realizată în întregime din oțel inoxidabil.
Sistemul de umplere cu rotor asigură cea mai mare precizie a porționării. Sistemul de umplere cu rotor este disponibil cu 8 sau 14 paleți, alternativ, de asemenea, cu paleți orbi. Un piston simplu de reglare a presiunii asigură cea mai mare precizie a porționării.
Ca o opțiune, modelele din seria 900 pot fi livrate cu dispozitiv încărcător pentru cimbere standard de 200 sau 300 litri. Versiunea mare a pâlniei de 350 litri asigură o încărcare maximă dar și o curățare rapidă și ușoară la schimbarea încărcăturii. Sistemul de umplere a fost proiectat astfel încât, în timpul curățării, apa să poată curge din sistemul de alimentare. Șnecul de alimentare din pâlnie asigură o alimentare optimă pentru toate produsele nevâscoase sau vâscoase în sistemul de umplere cu rotor.
Panoul de comandă standard cu ecran tactil face ca echipamentul să fie ușor de operat și poate fi utilizat pentru a acționa diverse mașini de clipsat și accesorii. Tehnologia cu servomotor, utilizată de REX de peste 25 de ani, a fost consolidată în special pentru modelele RVF 911 și RVF 913 pentru a obține o presiune maximă de umplere. Este de la sine înțeles că aceste echipamente pot fi întotdeauna echipate cu un dispozitiv de răsucire a membranei, rotativ sau fix, pentru a face răsucirea ușoară a membranelor artificiale sau naturale.