Sistem de portionare mici si carne tocata

Generalităţi:

MC 3-3 și RHP 240


Gama de porționatoare de carne tocată dezvoltată de REX este concepută pentru a satisface cerințele procesatorilor cu capacităti de producție mari si foarte mari. Sistemul modular este adaptat rapid și ușor la cerințele specifice ale clientului. Acest lucru face ca linia de carne tocată REX să fie cea mai rentabilă soluție, îmbunătățind în același timp calitatea produsului.
Sita finală din MC 3-3 este adaptată individual la mărimea matriței clientului. Lățimile produselor variază de la 60 la 220 mm, cu o selecție foarte largă de granulație. O sită finala specială poate fi utilizată pentru a porționa, de exemplu, mai multe rânduri de mici pe hârtie.
Procesul de pre-tocare este extrem de important în producția de carne tocată. Produsul pre-tocat este distribuit exact de către mașina de umplere, apoi în sistemul de tocat carne MC 3-1 și MC 3-3 se dă gradul final de granulare și mărimea produsului. Abilitatea de a regla viteza de angrenare a mașinii de tocat asigură o tocare perfectă.
Unitatea de tocare angrenată independent de viteza de umplere poate fi ajustată cu ușurință din panoul de comandă cu ecran tactil al mașinii de umplere, face posibilă ajustarea vitezei de tocare corespunzătoare mărimii respective a porției.
Porționatorul de carne tocată RHP 240 completează linia. Acesta este legat la mașina de umplere și este atașat la sistemul de tocat carne MC 3-3. În acest mod, acesta transmite fluxul de produse prelucrate și taie porțiile exact la mărimea setată, cu o precizie foarte ridicată. Viteza celor două benzi transportoare independente poate fi ajustată cu ușurință la fluxul de producție.