Sistem de tocare MC 3-1/ MC 3-2

Generalităţi:

O gamă largă de opțiuni de aplicare
Mașinile de umplere REX din seria RVF 700 și RVF 911 permit o montare ușoară a unui sistem de tocare MC 3-1 sau MC 3-2. Este proiectat pentru umplere directă, porționare și, de asemenea, pentru răsucire. Datorită dispozitivului offset inclus pentru dispozitivul de răsucire, sistemul de tocare MC 3-1 sau MC 3-2 poate fi de asemenea ușor de utilizat în combinație cu un dispozitiv de răsucire a membrane, rotativ sau fix. Avantajele tehnicii de umplere a mașinilor de tocat sunt detaliate. Combinarea umplerii și tocării într-o singură etapă de producție poate scurta semnificativ procesul de producție. În plus, sita finală asigură granularea omogenă a produsului în întregime.

Versiunea de 130 mm vine cu opțiunea unui set de tocare cu 3 sau 5 piese. Unitatea de tocare angrenată independent de viteza de umplere poate fi ajustată cu ușurință din panoul de comandă cu ecran tactil al mașinii de umplere, face posibilă ajustarea vitezei de tocare corespunzătoare aplicației respective.
Opțional, sistemul de tocare MC 3-1 sau MC 3-2 poate fi de asemenea utilizat în combinație cu un dispozitiv de separare pneumatică pentru a îndepărta tendoanele și părțile osoase. Activarea acestui dispozitiv poate fi setata automat prin panoul de comandă al mașinii de umplere. Alte accesorii REX pot fi, de asemenea, utilizate cu sistemul de tocare.