Sisteme de calibrare, răsucire și agățare cârnați

Generalităţi:

RKS 85
RKS este soluția universală pentru calibrarea exactă a tuturor membranelor artificiale și naturale, este, de asemenea, atât de adaptabil încât poate fi integrat în toate stadiile procesului de producție. A fost proiectat pentru a satisface cerințele operațiilor cu capacități diferite de producție. Cel mai important aspect al calibrării este acela de a defini lungimea exactă și cea mai bună greutate posibilă. Abilitatea de a trece cu ușurință de la membranele artificiale la cele naturale și invers este un alt element important pe lângă eficiență și versatilitate.

Cârnații răsuciți de dispozitivul de răsucire sunt transportați direct pe cele două benzi transportoare ale RKS. Acest aranjament optimizează procesul de răsucire și minimizează numărul de reziduuri cauzate de membranele sparte/despicate. Benzile transportoare sunt reglabile pe înălțime și astfel sunt ușor de reglat pentru toate dimensiunile membranelor. În RKS, membranele sunt calibrate la diametrul dorit, asigurându-se astfel aceeași greutate și lungime a cârnaților. Acest lucru crește calitatea produsului și vă permite să îndepliniți criteriile de calitate specifice.

RKS este echipat cu servomotoare care sunt reglate și controlate prin intermediul panoului de comandă al mașinii de umplere. Vitezele curelelor sunt astfel ajustate automat la dimensiunea specifică a produsului și a porției. Acest lucru asigură că timpul de ajustare este menținut la minimum.

După transport, lanțul de cârnați calibrat este trecut pe RHS într-o manieră controlată și este plasat direct pe cârlige. De acolo, pot fi apoi îndepărtați cu un băț pentru afumare.

 

RHS 230

RHS 230 este soluția eficientă de a agăța cârnații imediat după răsucire. Acesta este conectat fie la RKS 85, fie direct la dispozitivul de răsucire al mașinii de umplut. De acolo, lanțul de cârnați răsuciți este preluat imediat de cârligele RHS și agățat, pentru a permite îndepărtarea lor cu bățul pentru afumare.
RHS 230 este reglabil pe înălțime și astfel ușor de reglat la înălțimea mașinii de umplut sau a RKS 85.

RHS 230 este echipat cu un servomotor care este acționat și controlat prin panoul de comanda cu ecran tactil al mașinii de umplere. Astfel se poate ajusta cu ușurință la produs și la mărimea porției dorite, garantând astfel timpi foarte scurți de întrerupere și ajustări. În funcție de lungimea membranei sau a produsului, grupurile de produse cu dimensiuni diferite și cu numere de cârlige diferite pot fi poziționate la RHS prin definirea unor programe specifice din panoul de comandă.