Tumbler basculant sub vacuum Tip R

Generalităţi:

Din anul 1977 compania Ferdinand Henneken GmbH produce mașini destinate industriei cărnii în localitatea Bad Wünnenberg, Germania. S-a început cu construcția de tumblere sub vacuum. Între timp paleta de produse s-a îmbogățit astfel încât alături de diverse tipuri de tumblere se produc și mașini de tenderizat, preparatoare de saramura, aplatizatoare, injectoare și diverse sisteme de încărcare.

Tumbler basculant sub vacuum Tip R

In mod alternativ compania Ferdinand Henneken GmbH produce Tipul R, un tumbler basculant sub vacuum prevăzut un con la partea de alimentare. Prin coborârea recipientului se asigură o descărcare rapida prin efectul de turnare. In plus volumul de încărcare este mai mare si astfel se pot încarcă containere tip big box. Prin intermediul modului de construcție al  aripioarelor se poate tumbleriza fie spre stânga fie spre dreapta, fie in mod soft, ușor sau în mod intensiv.

Tumblerul basculant sub vacuum Tip R este executat in diverse capacități pornind de la 3200 de litri până la 10.000 de litri. Poate fi executat cu sau fără manta dubla, instalație de frig și/sau de decongelare.

 

Tip              Volum

R3200          3.200 ltr

R4400          4.400 ltr

R6400          6.400 ltr

R10000        10.000 ltr