Colaborarea de succes între firmele Beck și Eberhardt

Colaborarea de succes între firmele Beck și Eberhardt

Sinergie perfectă în România prin intermediul firmei MTS

Scopul comun este obținerea produselor de calitate pentru a asigura succesul procesatorului și satisfacția consumatorului.

Un parteneriat inovativ de lungă durată între companiile Beck (condimente și aditivi) și Eberhardt (tehnologie de presare) permite o dezvoltare paralelă a produsului pentru întreaga producție de preparate din carne și mezeluri. Această colaborare asigură soluții complete, care funcționează fără probleme, bazate pe cerințele pieței.

Cu o bogată experiență internațională, compania Beck dezvoltă, produce și distribuie condimente, mixuri si aditivi de cea mai bună calitate. Parteneriatul cu compania Beck aduce clientului multiple avantaje cum ar fi: dezvoltare de produse noi, îmbunatățirea și optimizarea rețetelor existente, consultanță tehnologică, etc.

Liderul mondial pentru prese destinate tuturor tipurilor de șunci (fierte/crude/afumate). De peste 40 de ani, compania Eberhardt este un partener competent în realizarea diverselor produse din oțel inox, în special în aria tehnologiei de presare a produselor din carne.

Articol apărut în Revista Industria Cărnii nr. 56 (noiembrie-decembrie 2017)

citește articolul în format pdf >>