MTS la Indagra 2018

MTS la Indagra 2018

Reprezentanții Meat Technic Service spun că se așteaptă în următoarea perioadă la o creștere a investițiilor în utilaje.

“Considerăm anul 2018 drept un an bun, în care producătorii și-au arătat dorința de dezvoltare a ofertelor pentru a satisface mai mult cerințele consumatorilor. În același sens observăm că se fac investiții în zona de echipamente moderne care oferă posibilitatea de diversificare a produselor și eficientizare a costurilor. Așteptările noastre pentru perioada ce urmează se referă la creșterea investițiilor producătorilor în utilaje, echipamente de ultimă generație precum și în tehnologiile inovative pe care noi le aducem pe piață. Tendința generală spre care se îndreaptă producătorii este creșterea eficienței în procesul de producție și distribuție. Aceasta poate fi realizată în special prin investiții în utilaje, echipamente și chiar procese tehnologice de ultimă generație, iar compania noastră susține în mod direct această direcție. Piața de utilaje pentru industria cărnii este într-o continua dezvoltare și adaptare la nevoile clienților – procesatorilor. Specialiștii caută cele mai eficiente soluții din punct de vedere calitativ, cantitativ și economic pentru satisfacerea consumatorilor”, a aratat, pentru INDUSTRIA CARNII.RO,  Cristina Popa, administratorul MTS.

La această ediție a INDAGRA FOOD, furnizorul de echipamente și utilaje pentru industria cărnii a prezentat Injectorul de clasa mijlocie si mare, care „poate satisface nevoile de injectare ale procesatorilor cu capacitate de producție medie si mare”. Modelul HPI 450 este produs de compania Ferdinand Henneken GmbH și este dotat cu registru dublu de ace si conectat la un sistem automat de filtrare a soluției de injectare prin intermediul unui filtru rotativ ce îndepărtează/reține particulele nedorite si evita sedimentarea. De asemenea, ca noutate MTS a mai prezentat și Liniile complete pentru produse tip convenience (mâncăruri semi și gata preparate), produse de Alco Food Machines GmbH & Co. KG.

Articol apărut în Revista Industria Cărnii nr. 62 (noiembrie-decembrie 2018)