MTS la INDAGRA FOOD & CARNEXPO 2019

MTS la INDAGRA FOOD & CARNEXPO 2019

MTS a primit titlul de „Partener de încredere” din partea Ferdinand Henneken GmbH

MEAT TECHNIC SERVICE a participat și în acest an la târg iar noutățile promovate au fost mașina industrială de clipsat model IC 18/15, produsă de compania International Clip și mașina de umplut REX model RVF 430. Diferitele configurații ale utilajului, împreună cu dispozitivul de încărcare, disponibil opțional, fac ca mașina să fie ideală pentru procesatorii cu capacități medii de producție.

Însă pentru MTS, participarea la CARNEXPO a venit și cu o veste bună din partea unuia dintre partenerii germani. Mulțumit de colaborarea fructuoasă, Ferdinand Henneken GmbH le-a acordat titlul de „Partener de încredere”. „Acest titlu ne onorează și ne determină să depunem în continuare toate eforturile pentru menținerea acestei frumoase relații de colaborare care în final se oglindește în satisfacția clientului”, este de părere Cristina Popa, administrator MTS.

Colaborarea MEAT TECHNIC SERVICE cu Ferdinand Henneken GmbH a fost răsplătită cu titlul de Partener de încredere din partea companiei germane.

Chiar dacă la data la care a avut loc CARNEXPO, anul 2019 nu era încă încheiat, reprezentanții MTS ne-au dezvăluit faptul că au avut parte de un an bun, mai ales că se fac investiții în zona de echipamente moderne care oferă posibilitatea de diversificare a produselor și eficientizare a costurilor.

„Una din tendințele observate în industrie se referă la orientarea către piața semipreparatelor, a mâncărurilor gătite. De aceea am prezentat Liniile complete pentru produse tip convenience (mâncăruri semi si gata preparate) ce sunt produse de furnizorul nostru Alco Food Maschines GmbH & Co. KG”, a mai declarat Cristina Popa.

Articol apărut în Revista Industria Cărnii nr. 68 (noiembrie-decembrie 2019)