Injectoarele Ferdinand Henneken

Injectoarele Ferdinand Henneken

Prezentarea în premieră a injectoarelor Ferdinand Henneken prin intermediul MTS (Meat Technic Service)

Injectoarele Henneken, aduse în premieră la Indagra & Carnexpo 2017 în standul firmei M.T.S., sunt disponibile în trei variante constructive, și anume: cu lățime de lucru de 350, 450 și respectiv de 650 mm. Numărul de ace cu care pot fi dotate injectoarele de mai sus variază de la 50 până la 486. Injectoarele, în funcție de dimensiune, pot fi echipate și cu cap dublu de injectare/tenderizare. Numărul de cuțite de tenderizare cu care poate fi dotat injectorul poate varia până la 243 de bucăți.
Aceste injectoare sunt caracterizate printr-un design industrial robust, prin ușurinta în exploatare și întreținere. Controlul și operarea injectorului este concepută să fie făcută cu ușurință. Presiunea de injectare poate fi reglată în mod continuu și constant. Pentru a menține o saramură curată și omogenă, fiecare injector poate fi echipat cu un sistem automat de filtrare care curăță soluția de injectare prin intermediul unui filtru rotative și care îndepărtează (reține) particulele nedorite.
În afară de Injectoare, compania FERDINAND HENNEKEN GmbH
oferă și: Tumblere sub vacuum în diferite variante, Preparatoare saramură, Malaxoare sub vid, Steakere (Tenderizatoare), Instalații de marinare produse, Dispozitive de încărcare, Instalații de aplatizare etc

 

Articol apărut în Revista Industria Cărnii nr. 55 (septembrie-octombrie 2017)

citește articolul în format pdf>>