MTS la CARNEXPO 2017

MTS la CARNEXPO 2017

Tendinta generala spre care se indreapta producatorii este creșterea eficientei în procesul de productie si distribuție, sustin reprezentantii MEAT TECHNIC SERVICE, care au adus la târg în acest an utilaje pentru industria cărnii ce pot fi adaptate în funcție de solicitările clientului.
„La CARNEXPO am avut ocazia să prezentăm echipamente pentru procesarea cărnii, iar cu titlu de noutate am expus injectoarele produse de către Ferdinand Henneken – Germania.
Principalele calități ale acestor injectoare constau în modul practic de utilizare și întreținere, facilitatea operării și controlului utilajului, precum și personalizarea echipamentului în funcție de necesitățile clientului. Strategia companiei noastre este de a pune la dispoziția procesatorilor ultimele tehnologii inovative apărute pe piața internațională, astfel încât să stimuleze competitivitatea lor pe piață și gradul de satisfacție a clientului final.
În mod egal, promovarea responsabilității și asigurarea condițiilor optime de producție în cadrul fabricilor reprezinta un obiectiv important al companiei noastre”, a declarat Cristina Popa, administratorul MEAT TECHNIC SERVICE.

Articol apărut in Revista Industria Cărnii nr. 56 (noiembrie-decembrie 2017)