IGIENA – factor de creștere a calității produselor

IGIENA – factor de creștere a calității produselor

Asigurarea gradului sporit de igiena prin intermediul soluțiilor și echipamentelor companiei NERKON distribuite în România și Republica Moldova prin intermediul MTS

Firma Nerkon este o companie care operează la nivel global, specializată pe curățare și degresare si este furnizor de soluții tehnologice si logistice. Dispunând de departament propriu de dezvoltare, design si construcție poate oferi soluții adaptate individual nevoilor clientului chiar daca este necesara o soluție atipica. Programul de producție este format din instalații de spălare pentru ambalaje returnabile folosite in industria alimentară (carne, panificație, lapte, dulciuri, etc.). Din programul de producție al companiei Nerkon putem evidenția:

Mașini de spălat navete în flux continuu, de diverse mărimi/tipuri si cu diverse funcții pe zone cum ar fi: prespălare, spălare propriu-zisă, clătire, dezinfecție, zvântare. Opțional se pot oferi: dozator de detergent, hota extracție vapori, alimentare/evacuare automata etc.

Mașini de spălat cimbere, box-paleți și alte recipiente similare. Cu ajutorul unui braț rotitor se realizează curățarea și denzinfecția obiectelor de spălat. Acestea se fixează pe ușă prin intermediului unui sistem de prindere. Opționale: dozator de detergent, hota extracție vapori etc.

Mașini de spălat cărucioare de afumare și patiserie. Cu ajutorul unui braț rotitor se realizează curățarea și denzinfecția obiectelor de spălat. Rama este introdusă pe grătarul de spălare din interiorul instalației și, după închiderea ușii, începe programul de spălare selectat. Și aici există diverse opțiuni cum ar fi: dozator de detergent, hota extracție vapori, execuție tip tunel etc.

În gama de instalații și echipamente produse de compania Nerkon se regăsesc și mașini de spălat: butoaie, găleți, diverse forme, bețe de afumare, tăvi etc. Informații suplimentare se pot găsi pe website.

 

Articol apărut în Revista Industria Cărnii nr. 59 (mai-iunie 2018)

citește articolul în format pdf>>